Fazekas-hét

Kipihenve a téli szünet fáradalmait, diákönkormányzatunk gőzerővel rákapcsol a Fazekas-hét szervezésére. A második félév nagy részében a DÖK ezen a programsorozaton ügyködik, melynek keretében minél szélesebb körben próbálunk eleget tenni diáktársaink igényeinek. A kötött hagyományok mellett, mint például a Fazekas-gála, próbálunk minden évben újabb és újabb feladatokat hozni a diákság számára. A tradíciókhoz híven a Fazekas-gála a Fazekas-héten kedden kerül megrendezésre, amely az év egyik legnagyobb rendezvénye. Számos diák és tanár szervezkedik és lép fel ezen esemény alkalmából és ennek a számnak a sokszorosa az a tömeg, mely minden évben ellátogat a Lovardába és élvezi a jobbnál jobb műsorokat.

A DÖK-nap a diákönkormányzat számára a legnagyobb kihívást jelenti, ugyanis egész nap szórakoztató programokat kell nyújtani az egész iskola számára, ennek ellenére az eddigiek során ezt a helyzetet mindig rendkívül jól sikerült megoldanunk.

Reggelente a diákság beöltözik különböző maskarákba, hogy ezzel is kimutassák együttműködésüket, ez a Fazekas-hét. A délutáni vetélkedők mellett, előadások és fellépések sorozata tekinthető meg.

A mindenkori diák-önkormányzati tagok és az iskolavezetés törekszik arra, hogy az évet minél színesebben felépítse, a programokat a lehető legjobban megszervezze, hiszen célunk az, hogy a diákság jól érezze magát közösségünkben, hiszen talán ez a legfontosabb egy iskolában a tanulás.

Képek